sobota 8. septembra 2012

Hello Kitty štetce

Krásny deň všetkým :)

Dnes Vám prinášam recenziu na štetce objednané z ebay. Objednávala som ich 18.8 a prišli mi 4.9., takže 12 pracovných dní. Objednávala som ich z Hongkongu, takže som počítala s tým, že pôjdu ku mne dlhšie, ale tak myslím, že dodanie bolo ešte v rámci normy :)
Teta poštárka mi ich doniesla priamo domov, takže som sa nemusela trepať na poštu. Obálku som roztrhala jak malé dieťa na Vianoce :D Tak som sa na ne tešila.
Vedela som už ked som ich objednávala, že ide v podstate o fake. Je na puzdre napísané že "M.A.C." a ako väčšina z nás vie, MAC sady štetcov nevyrába. O štetcoch som si už dopredu niečo prečítala a popozerala videá, takže som vedela do čoho idem. Ich cena s poštovným bola necelých 7 eur. Chcela som ich hlavne kvôli "stipplíku". A neľutujem, že som si ich objednala, všetky do jedného sú úžasné, jemné a pracuje sa s nimi veľmi dobre.

Puzdro je z koženky. Na prednej časti má vytlačený kruh, v ktorom je názov Hello Kitty, MAC a obrázok spomínanej mačičky. Po rozzipsovaní vidíme všetkých 7 štetcov vedľa seba a každý je zabalený osobitne. Puzdro je celkom kvalitné, pekne rovno zašité, netrčia z neho nitky, takže super úschova pre štetce :) Horšie je na tom to, že štetce sú o čosi kratšie ako sme zvyknuté, takže bohužiaľ, poslúži len na tieto štetce.
Rúčky sú asi plastové, čierne a vrch je kovový strieborný. 






Postupne vám ukážem všetky a na čo ich používam ja. Štetce majú rovnaké číslovanie, ako originály od MACu.

1. 187 SE - Dou fibre brush

Veľký okrúhly štetec na nanášanie púdru, make-upu. Používam ho na make-up a kvôli nemu som si celú sadu objednala. Je veľmi jemný, štetinky držia tam kde majú, nevypadla mi z neho zatiaľ ani jedna. Krásne rozotrie make-up a vytvorí na tvári tzv. airbrush efekt, takže make-up na tvári skoro vôbec nevidno, aj ked ho tam máte. Som s ním veľmi spokojná a ak mi raz doslúži určite si kúpim další stippling brush.




2. 168 SE - Large angled contour brush

Štetec na aplikáciu tvárenky, alebo bronzéru. Dajú sa s ním krásne vykresliť kontúry tváre, alebo naniesť tvárenka. Je veľký presne tak, ako ho potrebujem. Tiež je veľmi jemný, presný. Trčali z neho asi 3 dlhšie štetinky, ale vyriešila som to nožnicami :D





3. 190 SE - Foundation brush

Slúži, ako ste si iste domysleli, na aplikáciu make-upu. Je to obyčajný plochý štetec na make-up. Zatiaľ som ho použila len raz, ale je tiež veľmi dobrý. Make-up krásne rozotrie, nezanecháva po tvári šmuhy a čiary. Myslím, že je to najjemnejší štetec zo sady. Štetinky sú zastrihnuté rovno, nevypadávajú.





4. 219 SE - Pencil brush

Štetec na kontúry a do záhybu oka. Pracuje sa s ním naozaj veľmi dobre, veľkosť je presne taká akú potrebujete. Dá sa použiť aj pod spodné mihalnice na nanesenie tieňa. Je "najtvrdší" z celej sady, ale je to presne to, čo má byť. Štetinky má rovno zastrihnuté, nevypadávajú.





5. 194 SE - Concealer brush

Slúži na aplikáciu korektoru. Je akurát "veľký". Ja ho používam na nanesenie korektoru pod oči a pracuje sa s ním dobre. Nezanecháva šmuhy, je jemný, pekne zastrihnutý. Spokojnosť.





6. 266 SE - Small angle brush

Malý skosený štetec na nanášanie očných liniek. Dá sa použiť aj na obočie. Je jemný, krásne rovno zastrihnutý a pracuje sa s ním veľmi dobre. Linku spraví pekne tenkú a dokonca mi vyhovuje viac ako ten "špicatý" štetec od Alverde. Linka sa s ním nakreslí naozaj rýchlo.




7. 316 SE - Lip brush

Posledným štetcom je štetec na aplikáciu rúžu, lesku, alebo čohokoľvek na pery. Ja si na pery aplikujem všetko s pôvodným aplikátorom, takže ho používam na High beam pod obočie. Je presne taký ako ho potrebujem, takže mi vyhovuje takto. Ako všetky je jemný, rovno zastrihnutý, nevypadávajú z neho štetinky.




Ked si to zhrnieme, sadu určite odporúčam. So štetcami som veľmi spokojná, hlavne so stipplíkom ;) Niekomu určite bude vadiť, že ide o napodobeninu, ale MAC je vytlačené len na puzdre, na štetcoch nápis nie je. Mne osobne to nevadí, vedela som do čoho idem a prečo nedať tak málo peňazí za super jemné štetce, ktoré splnia to isté čo originál za 5-násobok ceny celej sady?



wykyy

12 komentárov:

  1. Ty mám taky! Kupovala jsem je především kvůli tomu, že jako jediná ,,fake sada" měl v tak malém počtu štětec na make up. A jsem taky spokojená, po půl roce používání je stipple pořád výborný, a vlastně i ostatní štětce až na pár mínus. Tím je vypadávání vlasů ze štětce na korektor a jakoby ,,rozjetí" štětce na tvářenku. Jinak za tu cenu je to vcelku překvapení, zvláště, když mám podezření, že je to celé z přírodního chlupu. Ať ti slouží bez problémů jako mě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak dufam ze vydrzia aj mne tak dlho ako tebe som s nimi naozaj spokojna :) z prirodnych? no neviem neviem, fakt su take jemne ze ruku do ohna by som nedala za to ze su synteticke :P

      Odstrániť
    2. Napadlo mě to při praní, kdy ty světlé byli trochu cítit jako koza :D

      Odstrániť
    3. :D viem ze originaly su z kozich chlpov, ale toto asi nebude :D

      Odstrániť
  2. Já miluju všechno s Hello Kitty a jsem překvapená, že štětce vypadají opravdu dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a nie len vyzeraju, ale aj su velmi dobre :) predavaju aj stojan hello kitty na stetce, ale ja az taka zatazena na to nie som, takze ma to az tak nezaujalo ;)

      Odstrániť
  3. Tu chci!! Ale nemůžu tuhle sadu na e-bay dohledat :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mohla by si mi poslať presny odkaz?:) lebo nemožem ich najsť:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. napriklad tu ;)
      http://viewitem.eim.ebay.cz/Hot-7pcs-Hello-Kitty-Makeup-Brush-Set-Kit-and-Black-Faux-Leather-Case/350789423061/item

      Odstrániť