piatok 21. septembra 2012

Idem iba na úrad práce ...

... a zrazu sa ocitnem v drogérke. No pochopíte to? Tá 101tka ma doslova vcucla a nechcela ma pustiť, dokým si niečo nekúpim. Je mi z toho do plaču :D Takže som tam musela z mne nepochopiteľných dôvodov niečo utratiť. 

Kúpila som si Lip smacker s príchuťou Fanty. Mali ich tam tuším na výber asi 5 
Coca Cola obyčajná
Coca Cola Vanilka (kto neochutnal, môže ľutovať)
Coca Cola Cherry
Fanta
Sprite

Fanta sa mi zapáčila asi najviac. Colu mám rada, ale na perách ju nemusím mať a Sprite .. no neviem. Jednoducho Fanta = pomaranče a tie ja milujem na všetkom a všade. Takže tak. Cena bola 2,49 eur, čo neviem či je málo, alebo veľa. Chcela som ho už dávno, našla som ich celú sadu 6ks na ebayi za 5 eur s poštovným, ale šlo by to až z Číny a čakať sa mi nechce :D




Potom ma samo od seba vcuclo do obchodu, ktorý sa volá že Smart cook. Neviem či to je len u nás, alebo sa to nachádza ešte niekde inde. Majú tam somariny od výmyslu sveta. Sviečok, solí do kúpeľa, ručne robených mydiel, vecí do kanclu, kuchyne, nábytok, dekorácií do bytu ... No skrátka všetko čo si len zmyslíte. Našla som tam vosky Yankee Candle, tak som si povedala, že konečne vyskúšam niečo, čo som dlho chcela. Kúpila som si minulý týždeň v kvetinárstve vôňu Fruit Fusion a teraz ma zaujali Sweet Strawberry a Midnight Jasmine. Takže začnem s testovaním a ak sa mi niektorá zapáči až primoc, myslím že investujem aj do veľkého balenia :) Cena za 1 vosk - 1,60 eur.




Odtiaľ som sa presunula do Stop Shopu, s pôvodným úmyslom ísť domov autom, kedže sa tam podľa plánu mal nachádzať mamin priateľ v umyvárke. Lenže som ho tam nenašla a v DMke je za 35 bodov 25% zľava na dekoratívku, tak hádajte kde som asi skončila.
Kupón vytlačený, len čo s ním? :D Nič som nemala vyhliadnuté, ale ako som sa tak prechádzala po DMke, limitka Colour arts od Essence bola krásna nová v stojane. Takže som sa vrhla na pigmenty. Niektoré odtiene som si mohla asi len domyslieť, kedže už 2 testery chýbali. Nakoniec som si kúpila bázu na oči, a odtiene 12 miss piggy's lollipop a 02 smell the caramel. Chcela som aj 09 be my BRIGHTSsmaid, ale nebol tester. Možno sa poň ešte vrátim. Cena ako je známa 2,79 eur a báza 1,99 eur. Čiže bez zľavy 7,57 eur so zľavou 5,67 eur. Spokojnosť :) Bázu som mala v podstate zdarma.





Poslednou vecou, ktorú som ale CHCELA kúpiť, bol nový INstyle. Všetky, ktoré nás včera Rendy navnadila na Dermacol darčeky, máme smolu. Časopis síce došiel, ale ku nám na Slovensko bohužiaľ bez darčekov. Obchodila som všetky trafiky a stánky, všade mi povedali, že je bez darčeku. Škoda :/

Tak to by bolo asi všetko. Priznávam, že som to dnes zase poserkala, ale ja za to nemôžem :D Bola to čistá náhoda. Tie obchody na mňa doslova volajú, aby som do nich vošla. Asi začnem chodiť do mesta bez kreditky. Vezmem 60 centov na 2 lístky na autobus do vačku a stačilo :P

Pekný deň všetkým :)


wykyy

15 komentárov:

  1. Odpovede
    1. ja radsej mirindu, ale ked take nemaju :D ale su to inac velmi nakladne balzamy, lebo ono to tak aj chuti..zlizane to mam do par sekund :D

      Odstrániť
  2. u nas mali Instyle (darceky su k velkemu vydaniu), ale u Rendy som sa navnadila na najbledsi make-up, kedze spominala, ze tam je, k nam vsak dorazil len ruz odtien Chocolate, make-up odtien 3 a modre ocne tiene...takze pre mna ziadna slava..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak toto je vazne divne, ze do kazdeho mesta inac..a jj viem ze len ku velkemu boli ale nerozumiem tomu..skoda no :/

      Odstrániť
  3. haha fanta ? tak to som ešte nevidela supeer :) na tie pigmenty sa tešim na recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to poznala uz dlho ale nechcelo sa mi to cez net objednavat, tak som rada ze som to nasla u nas :) recezia neviem ci bude..pisala som uz recenziu predtym na ine odtiene pigmentov, ale uvidim este :)

      Odstrániť
  4. Môžem sa opýtať kde presne v 101-tke maju tie balzamy? v ktorom stojane to mám hľadať? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to u nas nasla rovno pri pokladni, taky plastovy maly stojancek cerveny tusim a bolo to tam nastrkane..

      Odstrániť
    2. A nevieš náhodou či to bola len nejaká limitovaná edícia alebo to tam ešte budú mať?

      Odstrániť
    3. pochybujem ze limitovana, u nas to uz maju minimalne polroka..opytaj sa a uvidis :)

      Odstrániť
    4. ďakujem, v pondelok tam určite zájdem :)

      Odstrániť
  5. Dnes som tam bola a odniesla som si Fantu, ďakujem za tip, nenapadlo by ma že v 101-tke nájdem lip smacker ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Excellent web site. A lot of useful info here. I'm sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you for your effort!

    Also visit my homepage - hairdressing

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
    I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the
    blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

    Stop by my web blog apdp

    OdpovedaťOdstrániť