štvrtok 20. septembra 2012

IKEA zrkadlo

Konečne ho mááám ! 
Moje vysnívané stojančekové zrkadlo :) Vždy som po takom túžila, ale chcela som, aby malo okolo svetlo. Ale ako som sa na pár stránkach dočítala, je v podstate k ničomu. Cez deň ešte ako tak, ale večer je slabé a je k nemu potreba ešte iné osvetlenie. Takže som od neho upustila. Bolo od Sencoru a jeho najlacnejšia cena sa momentálne pohybuje niečo cez 28 eur, čo je celkom dosť. Takže som zaň hľadala náhradu. Až raz som si všimla, že takéto zrkadlo má Ikea a za výbornú cenu. 3,99 eur a 99 Kč. Skvelé. Takže ked sa mi naposledy naskytla príležitosť ísť do Ikey, hned som vedela, čo si kúpim :) A musím povedať, že som s ním spokojná. Je to síce obyčajné kozmetické zrkadlo, ale je to veľký rozdiel oproti tomu, čo som mala predtým. Pridávam aj fotku, aby ste to videli :D Bola som nútená sa k tomu zohýbať, zrkadlo bolo nestabilné, takže ked som ho nahla príliš dozadu, spadlo. Nebolo zlé, ale toto je niečo lepšie.





Je kovové a bolo zabalené v malej krabičke, v ktorej bol aj návod na montáž. Tak som sa smiala, ked som to otvorila :D Ja viem, že to tam dávať zo zákona musia, ale bolo mi to veľmi vtipné. Nezložil by to vážne iba debil.
Takže som tyčku zošróbikovala k zrkadlovej časti a ku stojanu a bolo. Teraz mi zdobí stôl a som z neho priam nadšená :) Z jednej strany je obyčajné, z druhej zväčšujúce neviemkoľko-krát. Vysoké je 33cm a priemer má 17cm. Výškou je presne také ako potrebujem.









Som z neho fakt strašne nadšená :) Už mi chýba len nový kozmetický stolík so šuflíkom po celej šírke a budem totálne najspokojnejšia :)
Viem, že tento príspevok je úplne odveci, ale musela som sa Vám pochváliť a podeliť sa z toho čo mi v poslednej dobe spravilo radosť :)
Pozrieť si ho môžte tu.

Pekný zvyšok stredy ;)


wykyy

5 komentárov:

  1. Ja mam taketo iste z Aska sa mi zda za osem eur :) Je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslim ze vsetky tie zrkadla su rovnake len si tam kazdy da inu cenu :) v jysku zan chcu 10 eur..a mas pravdu je super :)

      Odstrániť
  2. presne to isté som si kúpila so sestrou pred 2 týždňami v ČR, je super :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj je super, spokojna som s nim :) a ta zvacsovacia cast je pefektna pri trhani obocia :P

      Odstrániť
  3. Taky jej mám a jsem s ním velmi spokojena :-) !

    OdpovedaťOdstrániť