nedeľa 23. septembra 2012

Pupa moisturizing cleansing milk

Ahoj :)

Predstavujem Vám opäť niečo od Pupy a tentoraz to bude odličovacie mlieko. Mám ho už od Vianoc, podobne ako riasenku, takže môžem pravdivo zhodnotiť ako funguje.

Ide teda o odličovacie mlieko na make-up. Píšu, že by malo odstrániť "the most dramatic" make-up. No pravdupovediac troška melú somarinky, ale poďme poporiadku.



Obal je niečo ako plastová guma. Neviem, či rozumiete, čo tým chcem povedať :D Ale nie je to doslova plast, je to také pogumované. Je celkom pevný, takže by som sa prasknutia nebála. Je slabo modrý, písmená ma strieborné, takže sa to číta celkom dobre. Nemajú sa tendenciu ošuchávať, čo je veľmi dobre pri prenášaní. 
Vpredu máme názov, popis produktu a obsah. Má 200ml.
Na zadnej časti nám oznamujú podrobnejšie o čo ide, ako ho používať, zloženie, Made in Italy a dátum spotreby, ktorý je 12 mesiacov.
Obal je myslím normálny, ničím výnimočný. Oceňujem výdrž nápisov, povrch a pevnosť.






Dávkovanie je už o čosi horšie. Predtým som sa s takým ničím nestretla, až potom neskôr u Essence konkrétne u čistiacej vody My skin. Takže vrch stlačíme, tým pádom sa nám objaví dávkovač. Celý odličovač treba otočiť, stlačiť a tým pádom nám z toho vylezie požadované množstvo. Neviem, či mi takýto spôsob vyhovuje, ale s tým bohužiaľ neurobím nič.




Konzistencia je typická krémová, ako sme zvyknuté. Ani tekutá, ani príliš tuhá. Parfemácia je príjemná, vonia mi to ako niečo od Nivei, čiže čistotou.




A teraz sa vrhneme na hlavnú vec a to je samotné odličovanie. Používala som ho presne tak isto ako odličovač od Rival de loop. Dám ho na tampón, priložím k oku na pár sekúnd a potom stiahnem. A tu nastáva problém. Make-up z očí nedokáže dať dole ani po niekoľkých ťahoch. Špirálu rozmaže po celom oku aj pri jednom ťahu a ked ju chcete z oka odstrániť úplne musíte oko vážne dlho drhnúť. Tiene ešte ako tak zvládne. Neviem, čo by to spravilo s Essence gelovými linkami, radšej som to ani neskúšala, lebo by som si zodrela oko. Takže na oči vôbec neodporúčam. Na druhú stranu na tvár je výborný. Make-up, bronzér, lícenku dá dole veľmi dobre. Stačí už len dočistiť troškou odličovacej vody a je to. Takže na tvár áno, na oči nie. Ďalšia vec je aj to, že ma v očiach strašne štípe. Ja neviem, či to robím zle, alebo by mal byť určený len na tvár, ale ked píšu, že je na dramatický make-up, tak ja potom neviem.
Odfotila som Vám aj odlíčenie oka, aby ste si to dokázali predstaviť.





vo vonkajšom kútiku oka ešte vidno tmavý tieň, špirála je rozmazaná pod okom až ku lícu

Jeho cena bola tuším kolo 10 eur ale nie som si už vôbec istá. Ak niektorá cenu viete, budem rada ak mi dáte vedieť a opravím to.

Takže po zhrnutí všetkého, mlieko odporúčam, ale len na odličovanie tváre, na oči to nemá zmysel, ak ich nechcete mať červené od drhnutia. Neviem, či by som ho kúpila aj 2x, zdá sa mi to dosť, dať zaň aj ked len 10 eur, kedže mi neposlúžilo tak ako som si predstavovala.

Vyskúšali ste aj vy tento odličovač? Alebo má Pupa nejaký lepší, ktorý by ste mi odporučili?


wykyy

4 komentáre:

  1. my sme raz mali takýto od pupy,ale nebolo to mlieko ale bol priehľadný ale hustý, ten bol super :-) teraz pouzivam iba biodermu , mam zasoby aj na tri roky:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez rozmyslam, ze by som presla cisto na biodermu, ta micelarka je zazrak..dufam ze este do konca roka budu nejake 1+1 akcie, pretoze neviem, ci by mi ta Sebium vyhovovala..

      Odstrániť
  2. mne sa zdá že teraz je tá hydrabio modrá v lekárňach sunpharma 1+1 zadarmo, čítala som to ale už troška dávňejšie dakde tušim, ale je možné že sa mi to aj snívalo len :D ale ak máš sunpharmu po ruke skús kuknúť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj vcera soms si ju akurat kupila v sunpharme, dnes bude clanok o Bioderme :)

      Odstrániť