utorok 4. septembra 2012

Rival de loop - odličovač

Poprosím fanfáry ... Tatatadááá ... Predstavujem Vám najlepší odličovač všetkých čias (teda z tých, čo som vyskúšala ja).
Je od značky Rival de loop, ktorú zoženiete v drogériách Rossmann. Ja som si kúpila na skúšku len malé 50 ml balenie, ktoré Vás výjde na 80 centov (19,90 Kč). Majú pochopiteľne aj plné balenie, ktoré má 100 ml a stojí 1,40 eur (34,90 Kč). Malé balenie je bohužiaľ len obyčajný odličovač bez oleja, veľké sú 2 druhy a to tento bez oleja a potom 2-zložkový.





Kúpila som si ho na skúšku, či mi bude vyhovovať a teraz ľutujem, že som si ich nenakúpila do zásoby aspoň plný kartón. Láka ma vyskúšať aj iné veci od nich, takže pri najbližšej príležitosti sa poobzerám aj po iných výrobkoch. 
Tak a myslím, že začneme.

Obal je veľmi jednoduchý a plastový. Na prednej strane sa dozvieme, že ide o odličovač a je bez oleja. Obsahuje ginko a extrakt z uhorky. Je bez parfémov.
Na zadnej strane máme návod v našom jazyku (čeština), píšu že je dermatologicky testovaný, má neutrálne pH, je bez silikónov a parfémov. Sú tam vypísané aj všetky zložky. Dátum spotreby je do 12 mesiacov od otvorenia.








Tekutina je priesvitná, ako písali aj bez akejkoľvek parfemácie. Dávkovač má obyčajný, stačí vrcháčik odšróbovať a odličovač otočiť na vatový tampón.

Odličuje to naozaj výborne. Neverila som tomu, kedže za to chceli naozaj málo peňazí. Odstráni to aj vodeodolný make-up, špirálu a ľahko si poradí aj s Dermacol make-up coverom, ktorý je vodeodolný. Myslím, že nemám čo viac dodať, všetko za mňa povedia fotky.
Nafotila som Vám aj moje očko pred odlíčením (fotila som to večer, takže svetlo na prd a líčenie dokopy ani nevidno) a aj postup odličovania.

1. moje očko nalíčené
- Alverde biela ceruzka
- Essence Colour and shine 02 stage beauty a 01 fabulous
- Essence eyeshadow soufflé z limitky hidden world ako linka
- špirála Catrice sensitive eyes (balíček DM)




2. namočíme vatový tampón odličovačom, priložíme na viečko a počkáme 10-15 sekúnd
- medzitým si prstami slabo klepkáme po viečku, aby sa odličovač pekne dostal do všetkých kútikov




3. jemným pohybom smerom dole odstránime líčenie z oka, všetko nám krásne ostane na tampóne, žiadne čierne šmuhy pod očami




4. moje očko odlíčené jedným jediným ťahom tampónu smerom dole




Takže ako sami môžte vidieť, tento odličovač je vážne zázrak. Jeden ťah a máte celý očný make-up dole. Nemám mu čo vytknúť. Reakciu naň nemám žiadnu, takže naozaj ked budem mať ďalšiu možnosť, kúpim si aspoň 2-3 plné balenia do zásoby. Som s ním nadmieru spokojná a nie je nič, čo by mi na ňom vadilo.

Vyskúšali ste aj vy tento odličovač, alebo máte ten dvojzložkový? Prípadne mi poraďte nejaký iný, ktorý vážne dobre odličuje a mala by som ho vyskúšať :)


P.S.: Práve mi zvonila poštárka a doniesla mi očakávané štetce a som z nich totálne odpečená. Sú úžasné. Čakajte recenziu v najbližších dňoch :)


wykyy

3 komentáre:

  1. Dívala jsem se na něj, ale asi by mě nenapadlo si ho jen tak koupit, možná proto, že jsem od této značky ani nic nezkoušela, každopádně je to dobrý tip a za ty peníze ho nejspíš i vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si ho tiez povodne vzala len na skusku a totalne ma prekvapil :) aj keby ti nevyhovel myslim ze tych 20 kč zas neni tak vela :) daj potom vediet ak ho kupis ci si s nim spokojna :)

      Odstrániť
  2. Je super, tiež ho používam :) Za tú cenu je fakt bezkonkurenčný

    OdpovedaťOdstrániť