štvrtok 18. októbra 2012

Catrice Defining duo blush

Krásny deň všetkým :)

Dnes som sa rozhodla Vám ukázať opäť ďalšiu farbu na líčka, tentoraz to bude duo od Catrice. Mám ho už nejeden piatok, takže sa chcem s vami podeliť o skúsenosti. A navyše, ked všetky odtiene týchto líčiek môžte teraz kúpiť v DMke za polovičnú cenu. Ja som si toto duo zaobstarala pri poslednom Catrice výpredaji, takže cena bola do 2 eur. A som s ním celkom spokojná :)

Ako sme už iste zvyknuté, obal je plastový a veľmi pevný. Milujem dizajn Catrice výrobkov, pretože mi neprídu vzhľadovo lacné a vyzerajú naozaj pekne :)
Takže obal plastový, pevný a veľmi dobre sa zatvára. Otvára sa to normálne a ide to celkom ľahko. Je priesvitný, takže vidíme farbu produktu. Na prednej strane si môžme všimnúť logo Catrice. Na zadnej strane je nalepená nálepka, na ktorej sa dozvieme všetky potrebné informácie. Odtieň, popis produktu, spotreba do 24M a obsah je 5 gramov.




Po otvorení zbadáme lícenku v celej svojej kráse. Kedže je to duo, je rozdelená na 2 časti. Môj odtieň je 040 Chocolate Cream, a je to farba do broskyňova. Pravá časť lícenky je tmavšia a je toho viac, ako broskyňovej časti napravo.
Produkt môžme používať bud zmiešaním dokopy, kedy dostaneme tmavšiu broskyňovú farbu, alebo osobitne. Ja som to spočiatku používala zmiešaním oboch farieb dokopy, ale neskôr som to začala používať osobitne. Pravú tmavú farbu na kontúry a druhú ako samotnú lícenku a vyhovuje mi to takto viac :)
Samotné farby sú pekne pigmentované a obsahujú malé trblietky, ktoré líčkam dodajú pekný rozžiarený nádych.



zľava - ľavá časť, pravá časť, zmiešané

s bleskom


Jediným negatívom, ktoré som spozorovala je, že práši. Používala som rôzne štetce, ale nepomohlo to. Nie to je taká katastrófa, že by ste z toho mali zababranú polku stolíka, ale po nabratí na štetec je celý obal zaprášený. Takže toto je jediné horšie mínus tohto dua. Na druhej strane sa však veľmi dobre nanáša a trblietky z tváre neopadávajú na iné miesto :)



Výdrž je celkom obstojná. Samozrejme, že to nevydrží bez pohnutia celý deň, zatiaľ som na takú tvárenku nenarazila, ale tých 8 hodín to zvládne. Večer ešte na sebe vidíte nejaké nepatrné zvyšky, ale nie je to bohvie čo. Parfemácia nie je žiadna, typicky púdrová.


Takže opäť si zhrnieme všetko do plusov a mínusov. 

+ pevný obal             +- výdrž            - prášenie
+ pigmentácia                   
+ nanášanie
+ cena
+ 2 spôsoby používania

Myslím, že je to všetko a ako môžte vidieť, tvárenku sa oplatí kúpiť :) Používam ju dosť často a zatiaľ z nej neubudlo veľa.

Máte skúsenosť s touto vecičkou do Catrice? Prípadne by ste si ju kúpili? :)


wykyy

6 komentárov:

  1. ja som si včera zaobstarala dve-číslo 010 a 020,tak som zvedava čo budu zač :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak myslim, ze by sa to nemalo moc lisit, hadam budes spokojna :)

      Odstrániť
    2. praveže ta 010 je taka merunkovejšia a O020 do ružovejšia :)

      Odstrániť
    3. chcela som aj tu 050 ale zdala sa mi moc oranžová :) a tu tvoju 040 som tam ani nevidela,ešte bola v ponuke,sa mi zda že už davnejšie vypadla

      Odstrániť
    4. ako myslim lisit sa tym, ako bude fungovat, ze by mala mat tie iste vlastnosti ako ta moja :) hej hej ta 040 vypadla uz davnejsie..

      Odstrániť