pondelok 8. októbra 2012

Catrice výpredaj, Essence a Yankee Candle výhra

Hi! :)

Dnes si dáme malý zmes 3 rôznych značiek a výrobkov. Dúfam, že nebudem nudná a článok sa Vám bude páčiť :)

Možno už viete a tie ktoré ešte nie, Catrice momentálne organizuje výpredaj na pár vecí zo sortimentu, aby ich mohli nahradiť nové. Sú za polovičnú cenu, takže ked si to zrátame, vychádzajú lacnejšie ako Essence.

Vo výpredaji by mali byť všetky výrobky, ktoré nájdete tu. U nás som videla vo výpredaji tieto veci:

- Fake it! false lashes mascara (2,49e)
- Gel eyeliner 030 a 040 (2,19e)
- Precision eye pencil 030 a 050 (1,19e)
- Kohl kajal ceruzka 050, 090 a 080 (1,09e)
- Ultimate shine lipstick 050, 110 a 160 (2,09e)
- Colour show lip gloss všetky odtiene (2,19e)
- Infinite matt make-up 040 (3,49e)
- Matt mousse make-up 010 a 050 (2,75e)
- Perfect resist make-up všetky odtiene (3,29e)
- Skin finish compact powder 040 (2,25e)
- Multi colour blush 010 a 040 (2,25e)
- Defining duo blush všetky odtiene (1,89e)

Aby ste sa nezľakli, neviem tie veci naspamäť :D Vzala som si v DMke brožúrku a krúžkovala si, aby som Vám sem mohla vypísať všetky akciové produkty :) Ludia dosť divne po mne pozerali čo robím, ale nevadí :D



Ja som si kúpila 4 veci a to penový make-up, striebornú gelovú linku, ceruzku na oči a rúž.


Takže začneme. Matt Mousse make-up v odtieni 050 Sand beige. Je to asi najsvetlejší odtieň, ktorý je z týchto v ponuke. S takýmto make-upom od Essence som bola veľmi spokojná, takže som si pre zmenu kúpila tento od Catrice. Zatiaľ sa mi pozdáva :)




Druhým produktom je Gel eyeliner v odtieni 030 In love with a robot. Gelové linky od Essence milujem úplne najviac, takže konečne mám možnosť vyskúšať aj linku od Catrice. Vybrala som si striebornú, páčila sa mi viac ako bronzová. Konzistencia je podobná ako u Essence. Myslím, že s ňou budem rovnako spokojná. Mám striebornú aj od Essence, ale tvári s skôr ako sivá. Jediný rozdiel som zatiaľ spozorovala v objeme, ktorý má Catrice o 1g väčší - čiže má 4g.




Ďalej som si zaobstarala môj prvý Catrice Ultimate shine rúž a to v odtieni 160 Pink Panther. Je to krásna slaboružová farba, ktorá sa mi veľmi na perách páčila (nie neskúšam testery v drogérke rovno na pery, ale vyutieram ho do vreckovky, nanesiem na ruku a odtiaľ skúšam - aspoň aká taká hygiena). Má v sebe nepatrný strieborný shimmer, alebo lepšie povedané hádže strieborné odlesky. Fakt úžasná farba, odporúčam :)




Posledným produktom z výpredajov Catrice, je ceruzka na oči Precision eye pencil v odtieni 030 Silver Stallone. Viem, že som si kúpila aj striebornú linku, ale ceruzky sa nikdy nestratia, navyše za takú cenu :)




Ked už som sa po tej DMke prechádzala, nakukala som aj do výpredajového pultíku, kde boli Essence a Catrice pomiešané dokopy. Čo som tam našla a okamžite skončilo v košíku, bola gelová linka od Essence v odtieni 01 Midnight in paris. Okrem hnedej mám teda všetky a nedám na ne dopustiť. Som rada, že som konečne natrafila na čiernu a dokonca ešte aj v zľave. Jej cena bola 1,75 e. Viem, že sa vypredávali pri poslednom veľkom výpredaji, ale ked som bola na výpredajoch v Čechách už ju nemali. Nečakala som, že ju nájdem u nás. Som spokojná :)




Ďalej som si konečne kúpila to, na čo som vždy zabudla ked som šla do DMky a to Essence Lash and brow gel mascara. Moje obočie si lieta vždy kam chce, nech s ním robím čokoľvek, takže túto vecičku budem používať pri každom líčení a uvidím ako s ňou budem spokojná :)



Poslednou vecou, čo som kúpila bol štetec. Je od Essence na gelové linky a nerozumiem tomu, prečo bol vo výpredaji. Nezaregistrovala som nikde, že by sa mal vypredávať a dokonca v normálnom stojane ešte boli. Tento ma vyšiel na 0,85 eura, takže som ho tam nemohla nechať. Jeden už doma mám, ale momentálne ho používa mamka, takže som si kúpila svoj :) Cena výborná, štetec je super, takže tiež veľká spokojnosť :)




Za celý tento nákup som nechala v DMke niečo cez 12 eur, čo musíte uznať, že je výborné :)


Nakoniec by som sa Vám ešte chcela pochváliť výhrou :) Na facebookových stránkach Yankee candle prebiehala súťaž o 10 setov sviečok. Každý set obsahoval 3 sviečky, 104 gramové. Stačilo vymyslieť slogan pre túto firmu a mohli ste vyhrať. Súťaž prebiehala týždeň. A kdeže ich stránka má len okolo 80 fanúšikov, veľa ľudí neprispelo. Bolo nás akurát 10, takže každý už asi dopredu tušil, že vyhrá. Sviečky posielali v piatok, a dnes mi prišli UPSkou. Sú úžasné a už sa teším, ako si jednu z nich večer zapálim :) Mimochodom môj slogan sa im páčil najviac a zdobí box s informáciami na stránke :)
Box obsahoval sviečky:
- french lavender
- garden hideaway (pripimína mi to vôňu, ked prídem do kvetinástva)
- midnight jasmine (najkrajšia z nich)



Myslím, že som vyčerpala všetko čo som Vám chcela povedať :) Dúfam, že som nenudila a článok sa Vám páčil, aj ked bol veľmi dlhý. S výpredajových úlovkov mám radosť a som spokojná, že som zohnala, čo som chcela :) Samozrejme po dlhšom testovaní, Vám napíšem recenzie na všetky výrobky podrobne :)
Boli ste sa aj vy pozrieť na mini výpredaji Catrice? Čo ste stihli uloviť?


wykyy


8 komentárov:

  1. Tedy ty yankee závidím:-) Mně se hrozně líbí ta jejich nová vánoční edice:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ta sa paci aj mne :) hlavne by som chcela vediet co za vonu je SCHNITZEL WITH NOODLES, neviem si to moc predstavit :D

      Odstrániť
  2. Zajtra už aj idem skontrolovať regály v Novozámockej DM-ke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba co najskor, u nas regaly uz prazdnejsie boli..ja som kvoli tomu ruzu bezala do druhej DMky u nas, musela som ho mat :)

      Odstrániť
  3. Úžasné! Pro tu rtěnku jdu. A pro gel na obočí. Jen furt nevím, jak se tímhle šikmým štětcem dá nakreslit slabá linka. Upřímně slabou linku neudělám ani tím nejtenčím štětečkem:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ruz kupuj urcite som z neho totalne nadsena :) a stetec? ja neviem no, treba na to asi cvik, aj ked ja si uplne tenucke linky nekreslim :P

      Odstrániť
  4. Práve kvôli Catrice výpredajom som dnes zavítala do našej DM, avšak žiadny výpredaj tam nebol. :/
    Takže nič z toho. Akurát som si kúpila 2 nové essence laky, ktoré som ani nemala v pláne kupovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je dake zvlastne, ved by to malo byt vsade od piatku..mozno su len lenive a nezmenili cenovky, co sa stava takmer stale pri vypredajoch :/

      Odstrániť