utorok 30. októbra 2012

Essence lash & brow gel mascara

Ahojte :)

Dlho sme tu nemali nič od Essence, tak to idem teraz napraviť :) Dnes si dáme len krátku recenziu, lebo však, čo viac písať o gelovej riasenke.

Ide o gélovú vecičku určenú na zafixovanie obočia a rias. Kúpite je ju v každej DMke v Essence stojane a jej cena je 2,19 eura, čo je myslím veľmi lacná záležitosť :) Ja som ju kupovala hlavne preto, pretože moje obočie si lieta kam chce, nech s ním robím čokoľvek.



Obal typický riasenkovský ale priesvitný, takže vidíme náplň a koľko nám jej ešte ostáva. Má 9ml a spotrebovať by sme ju mali do 6 mesiacov. Mala by byť oftalmologicky testovaná.

Aplikátor je kefkoviný, takže sa pekne dostaneme ku každej riase, alebo pekne prečešeme obočie. Schnutie je trošku dlhšie, ale ked stvrdne, tak sa Vám to obočie naozaj nikde nepohne a drží na mieste pribité celý deň. Aplikácia je teda naozaj jednoduchá, bud obočie dolíčime, ako treba a nanesieme gél, alebo ho môžme použiť aj na naše prírodné na zafixovanie. Na riasy som ho použila asi raz, pred nanesením obyčajnej riasenky, ale nevidela som nejaký rozdiel. Bolo vidno, že sú o niečo dlhšie, pretože gél "zafarbil" aj moje takmer neviditeľné končeky rias, ale výsledok bol skoro rovnaký.





Ja som s týmto výrobkom spokojná, nemám mu vôbec čo vytknúť. Jedinú chybičku som našla, ale to je asi len moja sprostosť, vadí mi, že gél sa rýchlo zafarbil od hnedej farby, ktorú na obočie používam. Nevyzerá to moc esteticky, kedže do nej vidno, ale budem sa s tým nejak musieť zmieriť :D

+ cena
+ dostupnosť
+ výdrž
+ aplikácia / aplikátor

Používate aj vy niečo podobné na zafixovanie obočia?


wykyy

4 komentáre:

  1. Zajímavý výrobek, díky za tip! Já ale na obočí nic nepoužívám, je schované pod ofinou, většinou :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak da sa to aj na tie riasy pouzit ale ako vravim, rozdiel minimalny :/

      Odstrániť
  2. Ja mám tiež gélovú maskaru ale od ELF, je tiež dobrá. A stalo sa min to isté čo tebe. :) Ten gél sa mi od farby zabrblal ale myslela som si že to vaadí len mne :D

    OdpovedaťOdstrániť