sobota 6. októbra 2012

Maybelline One by one volum' express mascara

Pekný sobotňajší deň všetkým :)

Po dlhej dobe si opäť dáme recenziu na nejakú riasenku. Tentokrát pôjde o Maybelline One by one. Mám ju asi 2 týždne, a dala mi ju kamarátka, takže som si ju nekupovala sama.
Nikdy som nemala riasenku od tejto značky, pretože mám iné obľúbené a neťahalo ma kupovať si ich. Ani cena nie je bohvieaká nízka, takže som rada, že mám spôsob ju vyskúšať takto. A som rada, že ju mám :)

Začnem obalom. Nie je ničím extra výnimočný, len je bucľatý oproti iným riasenkám, ale to má väčšina maybellinovských riaseniek. Je dosť pevný, má červenú farbu a písmená tyrkysové. Vpredu máme názov riasenky, vzadu nejaké tie info o nej a zobrazený aplikátor. Spotreba by mala byť do 6 mesiacov a objem má 10,4 ml.
Vrchnáčik s aplikátorom drží veľmi dobre, neotvára sa to, zakrúca sa to dobre, takže sa nebojím, že by mi rýchlo vyschla.





Po otvorení ma ohromil aplikátor/kefka. Nikdy som s takou nepracovala, takže som sa obávala, čo si s tým na očiach vykúzlim. Nie je to jednoduché s tým pracovať, chce to trošku cviku, ale ked to dostanete do rúk, riasy sú krásne :)
Je gumený a dobre ohybný, takže pre mňa obrovská výhoda :) Štetinky sú po celom obvode a všetky rovnakej dĺžky. Aplikátor naberá množstvo akurát, takže žiadne žmolky ani nič podobné. Jediné čo robí, tak na konci aplikátora vždy po vytiahnutí ostane veľa farby, ale to mi robí takmer každá nová riasenka.




Tak a vrhneme sa na vlastnosti samotného aplikovania. Kedže aplikátor je väčší, treba s ním pracovať opatrne. V prvej vrstve riasy zafarbí, rozdelí a predĺži. Ale vkuse to nie je až tak viditeľné. Mám pocit, že v tejto prvej vrstve ich troška zlepí, ale druhá vrstva to dá do poriadku :)

Druhá vrstva je na tom teda už oveľa lepšie. Riasy sú predĺžené, nezlepené, husté a zafarbené presne ako to mám rada. Neznášam nánosy riasenky na očiach, potom mám pocit, že mám ťažké oko :D
Takže mne 2 vrstvy bohate stačia a som nadmieru spokojná. Svoje riasy mám dlhé, vytočené a husté, takže nie som zas taká náročná na riasenky, ale táto ma vážne prekvapila. Nezlepuje riasy, žiadne zhluky farby, neopadáva pod oči počas dňa ... Som spokojná :)

bez riasenky, 1 vrstva, 2 vrstvy

Jediná vec ktorú by som jej vytkla je, že nie je vodeodolná. Ináč mi sedí po každej stránke. Farba je krásne čierno-čierna, takže spokojnosť :) Parfemácia žiadna, teda lepšie povedané typicky riasenkovská :)

Takže riasenku 100% odporúčam, ale pozor na ten aplikátor, fakt sa s tým spočiatku zachádza fakt blbo, ked naň nie ste zvyknuté ako ja. Cenu vám fakt nepoviem, ale zdá sa mi, že teraz boli v 101tke v akcií za 7 eur.

To by bolo asi všetko z mojej strany :) Dúfam, že sa recenzia páčila a pomohla som niekomu, kto nad ňou uvažuje :) Alebo ju máte doma? Ako ste s ňou spokojné?


wykyy

11 komentárov:

  1. Ja som spokojná,velmi velmi!! :) mám aj iné od maybelline,žiadnu inu značku nekupujem,pre mňa sú to naj riasenky :) možno keby vyskúšam aj nejaké iné značky,zmením názor,ale tieto mi vyhovujú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S těma kartáčkama bych se taky měla naučit. Tahle řasenka dělá moc hezký efekt!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ju už minula a bola skvelá ale doma som našla jendu riasenku čo mala fakt hroznú kefku ktorá nerobila riasam žiadný tvar akúrat ich zlepila dokopy tak som naniesla tu zlú a s one by one som riasy vytvarovala a fungovalo takže odvtedy používam náplň z nejakej llacnej riasenky (napr essence) a s ňou len vytvarujem:)podľa mňa je dokonca lepšia ako 2000 calorie od max factor;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tieto riasenky doma nemám ale pááči sa mi tvoja recenzia. Takže keď sa mi minie tak šup, šup do obchodu. Presvedčila si ma! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lucinda - toto bola moja prva riasenka od nich ale musim povedat ze je fakt vyborna :) asi vyskusam aj ine od nich..

    Lucie - jj clovek by si pomyslel ze taky vellky aplikator a bude zlepovat ale je super :)

    MyLabels - tiez som to tak niekedy robievala, ale teraz uz radsej kupim novu :D

    NATS - dufam ze budes rovnako spokojna ako ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. táto je moja obľúbená, mám ju už rok, kúpila som si ju v septembri 2011 na trajekte callais-anglicko :) občas sa kefkou pichnem do oka, ale inak ju zbožňujem :3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ja som s nou mala skor problem si neopatlat cele viecko nalicene tienmi zozaciatku :D krasne oko vytienovane a potom som si ho dobabrala :D

      Odstrániť
  7. Taky jsem si ji pořídila v setu s černou tužkou.Neodolala jsem, po všech dobrých recenzích jsem ale čekala víc.Udělá úplnš stejný efekt jako oranžová od Essence.Pozoruji ale, že když mám ty 2 řasenky vedle sebe, sáhnu raději po té od Essence, líp se mi s ní pracuje, mám oči rycleji hotové.Takže mě tolik neohromila, daleko nejlepší řasenku, kt. jsem měla ale byla Collosal volume, ale ta dělá jiný efekt, takže se srovnávat nedá.P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu oranzovu od Essence mam tiez ale uz je vyschnuta, tak ju pouzivam len na spodne mihalnice..ale bola velmi dobra :)

      Odstrániť
  8. Ja som síce s touto riasenkou viac menej spokojná, ale keďže si spomínala, že máš iné obľúbené, mohla by si nám dať nejaký typ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak jedna z mojich naj je od Pupy, recenzia na nu bola a druhou je od Catrice taka zelena, co bola v DM balicku :)

      Odstrániť