piatok 19. októbra 2012

Piatkové prekvapenia

Ahojte moje verné :)

Asi sa čudujete, prečo taký názov článku ale ešte teraz nerozumiem tomu, čo sa pred chvíľkou odohralo pri našej poštovej schránke :D Zvonila poštárka, že mám 2 zásielky a mám si po ne zbehnúť dole. Na jednu som čakala, boli to paletky od MUA, ale tá druhá som vôbec netušila, čo to môže byť. Nič som si iné neobjednala a ani nevyhrala. 

Takže som zbehla dole a poštárka mi strčila do ruky obálku s podacou poštou Žilina. Vedela som, že sú to moje objednané MUA paletky, ktoré som objednávala v stredu. Rýchlosť dodania úžasná :)
Skoro ma ale trafil šľak, ked mi podala KRABICU a na nej nálepky Bioderma. Rozmýšľam, že čo to má byť. Opýtala som sa či sa za to dačo platí, ak hej nechcem to. Povedala že nie, že to mám len podpísať. Tak som vyšlapala hore, otvorila škatuľu a v nej micelárka Bioderma Sensibio 100ml. Ešte doteraz nerozumiem prečo mi to prišlo, z akého dôvodu. Neposielala som žiadny vyplnený kupón aby mi ju poslali, nič som nevyhrala ... Vytretá som fakt :D Keby k tomu bol aspoň nejaký papier, ale jediné, čo k tomu bolo, tak brožúrka so všetkými Bioderma výrobkami. Ak niekto vie, z akého dôvodu mi to mohlo prísť, budem rada ked ma s tým oboznámite, lebo asi som pribrzdená :D






Druhým balíčkom boli teda moje krásne, úžasné MUA paletky :) Pravdu vám poviem, predstavovala som si ich o čosi väčšie. Ale verím, že budem s nimi spokojná :) Dodanie super - v stredu objednané, dnes to mám doma. Vyzerajú úžasne, aj ked ten obal, pravdu si povedzme, nie je bohvieaký pevný. Ved čo by človek čakal od paletky za 5 eur :) Ale teším sa z nich veľmi. Swatche vám ukazovať nebudem, je ich po nete milion a pol, takže len ilustračné fotky :) Recenzie samozrejme budú, ale až po odskúšaní. Prišli obe nepoškodené, nepoškrabané, zabalené v bublinkách a ešte aj v bublinkovej obálke, takže spokojnosť :)


undressed

starry night


Dúfam, že ma dnes už nič neprekvapí, lebo som dáka mimo z tej Biodermy :D

Majte krásny piatok :)

vaša prekvapená wykyy


23 komentárov:

  1. sranda :D ja by som tiež brala takéto prekvapenia každý deň :D nabudúce už hádam takouto náhodou dostaneš aj niečo hodnotnejšie :D

    môj blog: http://styllin.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslim ze by to bral kazdy :D ale zas nemozem byt lachvata, som rada aj za toto samozrejme :)

      Odstrániť
  2. na zaklade tvojho postu ohladom objednania mua paletiek som si aj ja objednala jednu :) som z toho uplne nadsena,pretoze som nejaku mua paletku velmi chcela..dokonca na fb stale cakam,kym budu mat 35 tisic fanusikov,aby dali free shipping..objednavala som v stredu vecer..takze dnes by som ju podla sledovania zasielky mala mat...od rana cakam postarku,ale ta nejak nechodi :/ porazi ma ked mi da do schranky zlty listocek...este som sa ani nemalovala,lebo cakam na paletku :D velmi som vahala nad undressed alebo heaven and earth..nakoniec som to riskla a vzala heaven and earth.tak som zvedava..doteraz som citala len kladne recenzie na undressed,tak uvidim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej o tych 35000 fanusikoch viem, tiez na to cakam :) 35% na vsetko + free shipping..asi skrachujem :D inac na maili ktory si uviedla v objednavke by ti z posty malo prist ze kde sa ti zasielka nachadza ono to bolo automaticky nastavene asi aby ti to prislo, tak si skus pozriet :)

      Odstrániť
    2. tak podla toho mailu z posty by som to uz mala mat v rukach..vraj zasielka dorucena adresatovi...skusim schranku..mozno sa to zmestilo tam,kazdopadne sa s nimi dnes nenamalujem :/

      Odstrániť
    3. jj dost mozne ze ti to tam napchala je to mala obalka bublinkova..ja som sa tiez nestihla namalovat s nimi, ale take su krasne ze som do nich zatial ani nerypala, je mi ich luto normalne zacat pouzivat :D

      Odstrániť
    4. aaa,nakoniec bola v schranke :))jupiii,krasna jeeee az mi je luto ze som si zobrala len jednu :/

      Odstrániť
    5. no vidis nemusela si ist na postu :) a ved postovne zas nie je take drahe aby si neobjednala dalsiu ;)

      Odstrániť
  3. Těším se na MUA recenzi, taky totiž netrpělivě čekám na tu akci :D :D Už jsem si zakázala cokoliv nakupovat a šetřím na objednávku. Jenom se bojím, že se všechno děsně rychle vyprodá...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sprav to ako ja..nahadz si veci do wishlistu a potom je tam kolonka, ze vsetko naraz presunies do kosika ;)

      Odstrániť
  4. Tak si ma potešila :) Na MUA paletku mám zálusk už dlhšie. Asi idem aj objednávať. Ale teším sa na recenziu :) A z tej micerálky by som sa tešila a bola prekvapená presne ako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. objednaj oplati sa to z tej stranky slovenskej :) skoda ze tam nema pani aj pretty pastels ta je uzasna..mozno sa dockam neskor :)

      Odstrániť
  5. Aj ja som dnes dostala Biodermu:-) a tiež som tak rozmýšľala a napadlo ma, ze to je z blogu Visage by Adriánka :-) pamätás?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. boze pravdu mas, uplne som na to zabudla :/ ja som ale bola v tom, ze ona nam posle ten kupon aby sme si ho vyplnili, nie ze nam to vyplni a posle ona..tak teda dakujeme velmi pekne Adrika ;) :*

      Odstrániť
  6. Ja som tiez dostala miclearku(velmi velmi sa jej tesim) a od MUA kozmetiky mam dve paletky. Na mojej strane je s nimi spokojnost,verim ze bude aj na tvojej ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak dufam, ze budem spokojna aj ja, od zajtra zacinam testovat :)

      Odstrániť
  7. dnes sa mi stalo presne to isté! prišla mi vonavka, až na to, že bola zásielka otvorená, krabička zdemolovaná, nejaká časť vystriekaná, chápem, že sa chceli aj pani pošťáčky navoňať, ale dá sa to aj decentnejším spôsobom... aspoň že bioderma si dá záležať na balnom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je uz ale troska vrchol..prestavam rozumiet tomu, coho je schopna slovenska posta :/

      Odstrániť
    2. ja som u jednej blogerky vyhrala knižky, poslala mi ich v krabici od topánok a tie naše zvedavé poštárky jednu krabicu natrhli zboku, keď uvideli že je tam veko nechali to tak a druhú rozbodali na vrchu, akože nepochopím ako si toto môže pošta dovoliť, večne načaté balíky...

      Odstrániť
  8. Jej ja som tak rada,ze vam prisla ta Bioderma :) Som posielala asi 13 letacikov v jednej obalke,uz som necakala ze to poslu,aj mne prisla vzorka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a my ti za to velmi pekne dakujeme :) ja som fakt netusila ze to moze byt toto, zostala som dost prekvapena, ale prijemne :)

      Odstrániť
  9. Tiež som čakala ked som zbadala v londyne stojan MUA, že su tie paletky väčšie, ale aj tak som si zobrala dve :) a nelutujem :) su fakt skvele, tiež chystam recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som vcera vyskusala undressed a som unesena..ta pigmentacia je uzasna :)

      Odstrániť