pondelok 29. októbra 2012

Rimmel - Match perfection cream gel foundation

Pekné ránko Vám želám :)

Troška som sa bavila s dizajnom blogu, pretože pár z Vás pri komentároch v giveaway (máte už len 2 dni, tak šup šup zapájame sa :) písalo, že je nudný, že ho vidia na každom druhom blogu, gýčový a tak podobne, tak som sa s ním troška dnes ráno vyhrala. Mne sa páči, tak dúfam, že sa bude aj vám :) Nemám rada, ked je niečo strašne preplieskané, skôr som na jednoduchšie veci :)

Ale poďme k dnešnému príspevku. Dlho sme tu nemali recenziu na nejaký ten make up, takže dnes Vám konečne jeden z mojej zbierky ukážem. Mám ho asi mesiac, ale myslím, že človek si názor na make up dokáže spraviť aj po 8-10 použitiach. Takže začneme :) Píšem Vám o tomto makeupe hlavne preto, pretože ho ešte stále môžte kúpiť v Teta drogérií a v DMke za 4 eurá.



Ide o make up od Rimmelu. Nie je môj prvý od tejto značky, mala som od nich presne tento istý, ale bol v tej klasickej pumpičkovej fľaštičke a vyhovoval mi. Všeobecne mám radšej makeupy, ktoré sú balené takýmto spôsobom, pretože z nich dokážem vydolovať aj tie najposlednejšie zvyšky.
Obal je teda dobrý a mne vyhovuje. Je "guľatý" a dosť zvláštne spravený. Na vrchnej strane čiže na viečku nám výrobca oznámil len odtieň, dátum spotreby (15M) a letáčik sa dá otvoriť, ale nič také tam nenájdeme. Všetky ostatné info nájdeme naspodku nádobky, ktorá je dosť pevná, pretože je zo skla. Nájdeme tam popis a objem, ktorý je 18ml. Píšu, že sa prispôsobí odtieňu a textúre pokožky s čím musím súhlasiť. Po otvorení je makeup prikrytý takou bielou krytkou, ktorá sa dá jednoducho dať preč.





Samotný make up má zvláštnu konzistenciu. Je naozaj taká akoby gelová, ako píšu v popise. Je to niečo medzi krémom a gélom. Môže sa Vám to zdať zvláštne, ale je príjemný. Ja ho mám v odtieni 100 Ivory, čo je najsvetlejší odtieň. Predáva sa tuším v 4 odtieňoch.  Aplikácia je tiež veľmi jednoduchá a pracuje sa s ním výborne. Používam naň stipplík, takže nanášanie je rýchle. Zasychá na tvári tak akurát, takže ho stihnete rozotrieť bez máp a zhlukov. Čo je ešte dôležité, nezľaknite sa odtieňu. Ja som ho skúšala v drogérke a zdal sa mi akurát. Ked som ho však doma otvorila, zhrozila som sa. Bol tmavší hádam o 2 odtiene, ale naozaj sa krásne prispôsobí farbe vašej pleti.




Krytie je nízke až stredné. Doteraz mi postačovalo, ale na zimu mi bude treba niečo viac krycie, takže ho začnem miešať s Dermacolom. Kruhy pod očami nezakryje, takže je potreba korektor.
Nezvýrazňuje ani suché miesta na pokožke a dá sa veľmi dobre vrstviť.

Výdrž by som povedala, že nie je až taká úžasná. Bez bázy. S bázou mi vydržal v pohode celý deň, večer som ešte stále mala čo odličovať a nemala som na tvári mapy ani miesta, kde by sa vytratil. Bez bázy je to bohužiaľ horšie, takže odporúčam len s ňou. Parfemácia typicky makeupová.


+ praktický obal                    - malý objem            
+ cena (v akcií)                    - slabšie krytie
+ aplikácia
+ výdrž s bázou
+ vrsvenie


Dúfam, že som spomenula všetko a Vám recenzia pomohla pri výbere vhodného makeupu :) Používate makeupy od Rimmelu?


wykyy

7 komentárov:

  1. ja tento make up milujem ale musela som ho vyhodiť lebo po 10 mesiacoch začal byť divný (asi sa pokazil..) :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to mi ani nehovor toto :/ a co s nim bolo?

      Odstrániť
    2. no veď keď niečo otvoríš musíš do do neviemkoľko mesiacov spotrebovať (na obale je kelímok a v ňom číslo), tkas a asi pokazil :/

      Odstrániť
    3. no ved jasne, tento je do 15 mesiacov, dufam ze ho dovtedy spotrebujem :D

      Odstrániť
  2. Ja ho zháňam už veľmi dlho, ale všade je vypredaný a je tam tabuľka že namiesto neho sa pripravuje novinka :((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho kupovala v DMke a mali ich tam este plno..nemate daku zapadnutu Tetu drogerku v meste? myslim ze tam by si ho este zohnala :)

      Odstrániť
  3. Ja som ho este dnes kupila , takze treba asi len pobehat...

    OdpovedaťOdstrániť