streda 24. októbra 2012

Senzabox

Ahojte moje milé :)

Vyzerá to tak, že sa pomaly zviecham z udalosti, ktorá sa mi stala, takže sa k Vám asi opäť vrátim. Nemám síce náladu takú, akú by som chcela, ale verím, že to na mojich článkoch nespozorujete a budete ich čítať s radosťou. Ale nie o tom som chcela.

Pred polhodinou prišla mamka domov na obed, ktorý som varila. Samozrejme sme sa napapali a ja som šla do izby si po mikinu. A čo nevidím na posteli? Môj krásny nový zabalený SENZABOX! Mamina robí vo firme, kde často využívajú kuriérske služby, takže už poznajú jej priezvisko. Takže mi boxík nedoniesli domov, ale k nej do práce a vôbec som o tom ani netušila. Čakala som ho až v piatok, ale že príde už v stredu :) Som nadšená :)

Krabička bola zabalená v kartónovej škatuli. Nič tam nehrkalo a ani sa nehýbalo, pretože škatuľa presne kopíruje veľkosť boxíku. Otvorila som to a vykukol na mňa boxík. Ozdoby tentoraz boli oranžovo ladené, minulý mesiac bol tuším modrý. Ale páči sa mi tento viac :) Na vrchu je logo, bol previazaný oranžovou stužkou, na ktorej bola prilepená kruhová neviemčo, pripomína mi to tenkú mušľu. Na vrchu bol plastový kvietok. Nemusíte to vôbec rozväzovať ani trhať, pretože sa to dá stiahnuť dole v celku. Následne na tom som dala dole vrch. Produkty sú zabalené v tenkom papieri, takže na prvý pohľad nevidno, čo box obsahuje. Odlepila som nálepku a pod ňou bol info letáčik o všetkých produktoch, ktoré v boxíku máte.











A postupne sa vrhnime na všetky :) Nebudem Vám zbytočne prepisovať všetky info o produktoch, odfotila som Vám to z letáčiku :)

1. L'occitane slamenkový denný krém (3ml)


Od tejto značky som nikdy nič nemala a nemám s ňou vôbec žiadne skúsenosti. Okolo tohto obchodu som chodievala každý deň, ked som bola v Košiciach na intráku, ale nikdy ma nenapadlo doňho vôjsť. Som na krém zvedavá :) Nevonia mi to nijak.





2. L'occitane slamenkový nočný krém (3ml)

Má podobné účinky ako denný krém. Mal by navyše znižovať tvorbu hlbokých vrások, ktoré ja zatiaľ nemám. Vyskúšam ho ale aj tak používať, pretože na noc som si tvár natierala len obyčajným krémom od Biodermy. Uvidíme, čo to spraví. Vonia rovnako ako denný.





3. L'occitane telové mlieko Verbena (30ml)

Má nááádhernú citrusovú vôňu, ktorú ja milujem. Aj obal je strašne pekný a neviem prečo, pripomína mi to nejaký olejček z detstva, ktorým mamina natierala brata. Najprv som to chcela otvoriť odstránením tej striebornej časti, ale potom som si všimla, že to má malý otvor navrchu. Je to úžasné, má super konzistenciu a tá vôňa. Asi mi bude ľúto, ked ho miniem :D




4. L'occitane parfém Pivoňka (5ml)

Toto bola prvá vec, ktorú som chytila do ruky po zbadaní výrobkov. Chcela som okamžite cítiť vôňu a pozrieť sa na flakón. A je úplne že na zožratie. Také malé zlaté mini. Navyše má ružovú farbu, takže no :D Vôňa je nádherná, svieža, kvetinová. 





5. Weleda mandľový pleťový krém (7ml)

Túto značku som doteraz nepoznala. Videla som ju v DMke, ale asi ma odrádzala cena. Krém mi obalom pripomína framikoínovú masť :D Vôňa žiadna, a asi ho dám mamke. Toľko krémov nespotrebujem :D





6. Benecos natural kajal (plné balenie)

Konečne niečo z dekoratívky. Túto značku som doteraz tiež vôbec nepoznala. Ceruzka má peknú hnedú farbu, uvidíme ako vydrží.




7. Purity vision Deo crystal 24 hodín (plné balenie)

O tomto produkte som už počula. Ale nie od tejto značky. Používa ho mamina kolegyňa ako tuhý antiperspirant a vraj je výborný. Dokonca sa to dá použiť vraj aj na popáleniny a podobné veci. Som na to veľmi zvedavá.




8. Dermacol Satin make-up base (plné balenie)

Báza, ktorú isto pozná každá z nás. Vždy som ju chcela vyskúšať, ale nikdy som sa nedokopala si ju kúpiť, takže som rada, že sa v mojom boxíku nachádzala :) Potešilo ma aj plné balenie, takže môžem z radosťou používať.




9. Elmex Erosion Protection pasta (20ml)

Je posledným produktom z boxíku. Je to špeciálny darček navyše. Neviem čo by som dodala, vyskúšame uvidíme :)





Tak to je celý obsah môjho boxíku. Ked si to zhrnieme, som z neho totálne nadšená. Aj ked minulomesačný nevlastním, tento sa mi obsahovo páči oveľa viac :) Produkty využijem určite všetky (okrem krému Weleda) a budem ich poctivo testovať, aby som Vám mohla priniesť recenzie :)
Na záver len toľko, že sa chcem veľmi poďakovať tvorcom Senzaboxu, že mi umožnili tento box dostať k zrecenzovaniu zdarma. Som fakt nadšená a nevylučujem možnosť, že si ho niekedy objednám :)

Dúfam, že tento dlhý článok pre Vás nebol nudný a aspoň pár z Vás sa dostalo až sem :) Budúci týždeň sa môžte tešiť na druhý boxík, v ktorom narozdiel od tohto netuším vôbec čo bude.

Pekný deň


wykyy

8 komentárov:

  1. Asi som mimo obraz-toto je nejaka slovenska odroda ceskeho ladyboxu? Vidim to u teba prvy krat a ziram jak puk :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nie :) senzabox aj ladybox su ceske firmy, ale zasielaju aj na slovensko, takze si ich mozes objednat :)

      Odstrániť
  2. Teda těchto článků na SenzaBox jsem otevřela dnes již několik, ale až tady se dozvídám, že jde opravdu o maličká balení. Z fotek ty L´Occitane krémíky vypadají jako 30mililitrovky:-)

    Ale i tak jsem ráda. Pivoňkový parfém mám doma a voní božsky. Navíc skutečně drží!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako ono samo o sebe su tie kremy celkom velke, nedala by som ruku do ohna za to ze to ma len 3ml..velkostou su skoro take ako ta 7ml weleda..takze neviem..

      a ten parfem mas pravdu voni uzasne, vkuse k nemu privoniavam :) myslim ze pojdem pozriet do obchodu ked budem mat prilezitost a kupim ho :)

      Odstrániť
  3. Pivoňka se mi také moc zalíbila. Je opravdu skvělá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja ho práve očakávam. No už to nebude prekvapenie, ked vidim čo obsahuje. ale nevadí... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiez povodne chcela aby to bolo prekvapenie, ale na facebooku boli zverejnene fotky a hned na nastenke sa mi to objavilo, takze ani ja som nemala prekvapenie..

      Odstrániť