pondelok 1. októbra 2012

Večerná rutina

... alebo čo robím,kým idem spať.

Ešte tak 2 roky dozadu som sa vôbec na noc neodličovala. Ako som sa ráno nalíčila, tak som šla večer spať. Odličovač a krém na stole mi slúžili na to, ked som niečo dobabrala a potrebovala to dajme tomu z oka zmyť. Krém na ruky? Kdežeee ... načo mi to je. A moja pokožka mi dávala evidentne najavo, že niečo robím zle. Ale ako som minulý rok išla na intrák, tak sa to zmenilo. Každovečerné odličovanie, aj ked sa mi niekedy fakt, že nechce. A donútiť sa to spraviť o 3-4 ráno, ked človek príde domov ešte v nálade a unavený, tak to je ako za trest :D Ale viem, že musím, tak to spravím. Tvár sa mi odvtedy neporovnateľne zlepšila a som rada, že pre seba niečo prospešné spravím :) Tak isto používam aj pár výrobkov na telo a na ruky.

Zoznam výrobkov som Vám rozdelila na kozmetiku telovú a na starostlivosť o tvár. Výrobky Vám opíšem iba stručne a v prípade, že je naň recenzia už publikovaná, hodím za výrobok link ;)


Starostlivosť o tvár:



1. krok - Essence my skin 4v1
Je to umývací krém, maska a peeling v jednom. Používam ho ako krém, čiže s ním natriem tvár a zmyjem vodou. Má v sebe malé zrniečka, ktoré slúžia ako peeling a odstránia odumretú kožu. Výborne odstraňuje make-up.

2. krok - Rival de loop odličovač bez oleja(tu)
Používam ho na odlíčenie očí, na tvár málokedy.

3. krok - Essence my skin refreshing toner
Malo by to slúžiť ako osviežujúce tonikum na pleť, ale ja ho používam na dočistenie tváre. Je výborne, dobre odstráni zvyšky make-upu z tváre.

4. krok - Bioderma hydrabio légére
Hydratačný krém, ktorý používam nakoniec po odlíčení. Tvár hydratuje a ja po ňom jemná. Mám ho len v 15ml balení, takže plné balenie kupujem určite, som spokojná :)

5. krok - Garnier balzám na pery
Ten samozrejme nesmie chýbať :) Neznášam pocit suchých pier. Bohužiaľ ho momentálne neviem nájsť, takže fotka nebude :D

Očný krém ani nič podobné zatiaľ nepoužívam, rozmýšľam, či mi ho v tomto veku treba.


Telová kozmetika:



1. Dove body milk(tu)
Používam oba na striedačku, podľa toho, či mám náladu na uhorky alebo nie :D Nepoužívam ich síce každý deň, ale snažím sa tak 3-4x do týždňa a hlavne po oholení si to moja vysušená pokožka vyžaduje.

2. Balea vazelína
Tú tiež nepoužívam každodenne. Väčšinou každý druhý deň. Používam ju na chodidlá, pretože ako som robila čašníčku, palce na nohách a hlavne päty mám v hroznom stave. Táto vazelína robí zázraky, koža je po nej mäkká, bez popraskaní. Ked ju použijem, spím v teplých huňatých ponožkách, aby mala príjemné prostredie pre hydratáciu a zmäkčenie :)

3. Essence krém na ruky
Mám všetky 3 z poslednej krémikovej limitky, ale tým naj je pre mňa jahodový. Dobre hydratuje a ráno sa zobudím s jemnými rukami ako bábätko :)

4. Alverde krém na nechty(tu)
Posledným krokom je tento krám, ktorý som Vám recenzovala nedávno, takže nemám čo viac dodať :) Je výborný.


Tak to by bolo asi všetko. Myslím, že som nezabudla na nič. Asi sa Vám zdá, že je toho veľa, ale do 10min je to všetko hotové a ja čistá a voňavá môžem ísť spať :)


Máte podobný večerný rituál, alebo mám toho až primoc? :D Ak by ste chceli recenziu na niektorý zo spomínaných výrobkov, napíšte do komentáru, posnažím sa čo najskôr :)


Pekný zvyšok prvooktóbrového dňa :)

3 komentáre:

  1. Z týchto výrobkov som vyskúšala zatiaľ len Essence krém na ruky a musím povedať, že je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Heh, na tie večerné návraty v nálade mám malý zlepšovák. Vtedy ide moja odličovacia rutina bokom a siaham výhradne po odličovacích servítkach :)

    Moje naj sú určite Balea Young http://3.bp.blogspot.com/-5spM5rr7xoQ/T3Snex40N_I/AAAAAAAAAKA/ZCaLgAOLQlw/s1600/balea_reinigungst%C3%BCcher_pink.jpg

    Určite ich neodporúčam a nepoužívam na každodenné odličovanie, ale sú večery, kedy žena nemá na výber a vtedy sú výborným, efektným, na koordináciu málo náročným riešením :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na mna tieto servitky neplatia :/ vzdy som mala po nich cervene oci :/

      Odstrániť