streda 31. októbra 2012

Essence gélové linky + štetce

Ahojte :)

Na úvod by som vám chcela pripomenúť, že dnešným dňom o 0:00 končí giveaway, takže všetky, ktoré by ste sa ešte chceli zapojiť, ale nestihli ste, tak máte poslednú príležitosť :) Na pravom bočnom paneli nájdete pod mašličkou odkaz. Výhercu vyhlásim zajtra :)

Dnešný príspevok by som chcela venovať už toľko pretriasaným linkám od Essence. Myslím, že o nich bolo spomenuté už všetko, ale prispejem aj ja mojou recenziou do blogerského rybníčku :D Linky zoženiete v každej DMke v stojane Essence. Momentálne už len v 3 farbách z 5tich. Ich cena je 3,29 eura ale myslím, že ich nájdete ešte vo výpredajových stojanoch za polovicu. Ja mám všetkých 5 farieb, aj ked som sa čiernej a hnedej bránila, ale linky nadomnou vyhrali a mám ich doma všetky :) Na konci prísevku vám ešte ukážem, čím si kreslím linky ja a aké mám doma na to štetce. Ale poporiadku :)


Obal na linky je veľmi jednoduchý a skladný. Sú okrúhleho tvaru a dosť ťažké, kedže spodok je zo skla. Ako si môžte všimnúť na fotke nižšie, sú zbytočne veľké. Sklo je pomaly o centimeter väčšie ako samotná náplň, takže šetrenie materiálom 0 bodov. Napriek tomu, sú linky dobre chránené a sklo je dosť pevné, takže pád na zem prežijú aj niekoľkokrát po sebe (otestované) :D
Vrchnáčik je vo farbe linky a otvára sa šróbovacím systémom. 
Naspodku sa dozvieme odtieň, popis a obsah je 3ml. Spotreba je do 6 mesiacov. Ako prvé som mala fialové, ktoré majú už vyše roka a zatiaľ im nie je nič. Nie sú vyschnuté, popraskané, nemajú divnú vôňu, takže nemám dôvod sa s nimi lúčiť.


Odtiene mám teda všetky a to sú:

01 Midnight in Paris - čierna
02 London baby - hnedá
03 Berlin rocks - fialová
04 - I love NYC - zelená
05 - Miami's ink - strieborná/sivá




Pigmentácia liniek je geniálna. Namočíme štetec a na 1-2 namočenia spravíme krásnu pigmentovanú linku na celom viečku. Konzistencia mi skôr ale pripomína krém ako gél, ale budiš :D

Výdrž asi nemusím opisovať. Nehnú sa celý deň z oka, dokonca je problém ich odlíčiť jedným ťahom, ale micelárka si s nimi vždy poradí :) Neopadávajú pod oko, neotláčajú sa a zasychajú v priebehu pár sekúnd.




Nemám totálne čo vytknúť. Najlepší výrobok od Essence a budem rada, ak by sa v budúcnosti objavili aj iné odtiene, určite nezaváham a pôjdem do nich. (napr. taká modrá :) )

+ pigmentácia                  - horšie odličovanie
+ cena
+ výdrž
+ dostupnosť
+ nanášanie
+ výber odtieňov


Ako som už spomínala v úvode, ukážem Vám aj štetce, ktoré mám doma a linky s nimi nanášam.



Prvý je od Alverde a stál ma 1 euro. Je to štetec strihaný do špičky a je tenký. Linky sa mi s ním nanášajú troška lepšie ako so skoseným štetcom, asi preto, že sa mi strašne klepú ruky :D



Druhým je štetec skosený. Tieto štetce mám doma 4 a to od Essence 2x, jeden je modrý a druhý fialový - cena 80 centov vo výpredaji, potom zo sady štetcov Hello Kitty a posledný je zo sady 32 štetcov. Všetky sú fajn, jemné, dobre sa s nimi manipuluje ale používam ich skôr na nanášanie linky zmiešanej z tieňa a odličovača.



To by bolo na dnes všetko :) Zajtra bude vyhodnotenie giveaway a v piatok sa môžte tešiť na článok úplne inej témy, ako ste u mňa zvyknuté :) Tešíte sa? :)
Na záver by som bola rada, keby ste mi napísali ako ste vy s linkami spokojné, ktoré z nich vlastníte a či ste z nich tak nadšené ako ja :)

Krásny deň,


wykyy

15 komentárov:

  1. ja zatial s takými gelovymi skusenost nemam :) používam tekuté z elfu a oriflame,ale strašne ma lákaju pravdupovediac :D no čo po chorobe asi nabehnem do DM a poobzeram sa aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja zas neviem s tekutymi zaobchadzat, kedze sa mi pri linkach strasne trasu ruky..spravim si ju cez pol viecka a potom vyzeram jak Winehouse :D

      Odstrániť
  2. Som rada,ze aspon niekto ma dobru skusenost s gelovkami... U mna bohuzial nepochodili, ale ako tak pozeram, tie tvoje po naneseni vyzeraju podstatne lepsie ako moje ;) akurat vcera som o nich pisala post ;)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak moznoze je to tym, ze mas inu znacku..jediny tip ktory ma napada tak je, ze zmiešaj linku s vazelinou, ona bude potom taka kremovejsia a jednoduchsie sa bude nanasat :)

      Odstrániť
  3. Ahoj, pises, ze sa tieto linky neotlacaju. ja sa vzdy bojim pustit do linky lebo po chvili mam nad vieckom este jednu :D vazne tieto nerobia nic take? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tekutymi som mala presne ten isty problem, preto ich nepouzivam, ale tieto to naozaj nerobia :) kym stihnes zmurknut tak zaschnu :D a to ako naozaj, schne to fakt strasne rychlo..

      Odstrániť
    2. Tak to je super :)asi si jednu kupim. Inak skvelé príspevky a dakujem za odpoved;))

      Odstrániť
  4. Používam tekutú od Miss Sorty, ale chcela som vyskúšať tieto od Essence. Teda hlavne čiernu. Ale kým som sa spamätala tak ich dali do výpredaju. A bohužial v Dm stojane s výpredajom som našla len samé hnedé, žiadnu čiernu. Ale teraz po tvojom článku možno ešte skočím po tú hnedú aspoň teda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako mozes vidiet, daky rozdiel tam nie je a na viecku takmer nevidno ci mas hnedu alebo ciernu :) takze myslim, ze sa oplati kupit aj hnedu :)

      Odstrániť
  5. moja čierna linka od essence sa mi práveže popraskala :/ ale myslím že to nemá vplyv na to ako funguje....skôr by som chcela vedieť čím to je, či tým že by vyschla, čo mi aj tak nesedí keďže som ju celý čas mala zatvorenú. Je to pre mňa poriadna záhada :D

    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahoj, chcela by som sa opýtať aký výrobok s Essence je najpredávanejší ? :) Okrem lakov na nechty Colour & Go :) Ďakujem za skorú odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť