pondelok 5. novembra 2012

Ladybox

Krásny upršaný pondelok všetkým :)

Aj ked už vonka máme počasie naprd, tak mne spravilo radosť aspoň to, že som si v schránke našla žltý papierik a utekala na poštu, kde ma v teplúčku čakal môj prvý Ladybox :) Prvé dojmy sú výborné a samozrejme, že firme Ladybox veľmi pekne ďakujem za zaslanie boxíku zdarma k zrecenzovaniu :) Držala som sa na uzde a nečítala žiadne blogy, kde bol box ukázaný, takže som mala prekvapenie :) Ale poďme na samotný box.



Prvou vecou, ktorá sa mi páči viac, ako u konkurencie je, že box je zabalený v škatuli ktorá sa nedá otvoriť len tak !!! Box bol zabalený v škatuli a prelepený páskou, takže keby ho niekto pred vami otvoril a nedajbože by si chcel niečo vypožičať na dobu neurčitú, všimli by ste si to. Prvé a dôležité plus pre mňa. Krabička bola previazaná ružovou stužkou, ktorá sa pekne dopĺňa s čiernou farbou boxu :) Popravde, viac sa mi páči tohto mesačný čierny, ako biely z minulého mesiaca. Krabička má veľmi dobre vymyslený otvárací systém. Je to na magnet. Viečko vyklopíte dozadu. Prvou vecou navrchu bola obálka s krásnou pečaťou, ktorú ked otvoríme, nájdeme v nej info letáčik o všetkých produktoch + ceny. A môžme sa kochať produktmi, ktoré pre nás pripravili :) Krabičky nie sú všetky rovnaké, obsahujú rôzne varianty produktov od jednej značky. V boxe máme 7 produktov + kozmetickú taštičku a plno letáčikov a zľavových kupónov. Produkty vám postupne ukážem všetky :)










1. Fleur de Santé Radiant blush - plné balenie 5,2g

Mám ju v odtieni Soft peach a netuším, či aj všetky ostatné ste si našli v boxe odtieň, ktorý mám ja. Tomuto produktu sa veľmi teším, pretože milujem farby na líčka a farba mi sedí :) Obal mi príde luxusný, vo vnúti máme veľké zrkadlo a aj pribalený štetček. Pigmentácia je krásna, uvidíme koľko vydrží na tvári. Som spokojná :)






2. Fleur de Santé, toaletná taštička

Druhá vec od FdS. Taštička je pomerne veľká, je saténová a kombinácia hnedej a ružovej + bodky je úžasná a veľmi sa mi páči. Ako viete, kozmetickú taštičku nenosím, tak si ju bud nechám na cesty, alebo poputuje k niekomu ako darček :)



3. Yves Rocher, riasenka pre krásne riasy - plné balenie 6,5ml

Od Yves Rocher som nikdy nič nemala, ale v ich kamennom obchode som sa ocitla nejeden krát. Vždy som obzerala všetky produkty, ktoré majú, ale nikdy som si nič nekúpila. Riasenku mám v hnedom odtieni a nevadí mi. Vyskúšam ju, ak mi nebude vyhovovať, pôjde mamke :)




4. Yves Rocher, telové mlieko - plné balenie 300ml

Tá vôňa !!! Som z nej totálne odpečená. Milujem čokoľvek, čo vonia citrusmi. Mliečko som skúšala zatiaľ len na ruke, ale konzistencia je veľmi príjemná, skôr tekutejšia, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebe a vôňa na mne drží už 2 hodiny :) Aj ked mám telových mliek doma na rozdávanie, tomuto sa teším a budem ho rada používať :)




5. NIP + FAB telové maslo, mango smoothie - 50ml

Opäť produkt na telo, tentoraz maslo. Balenie mi príde dosť veľké, takže určite nejakú dobe vydrží. Značku som doteraz vôbec nepoznala, takže pre mňa opäť niečo nové :) Vôňa je jemná nevtieravá, konzistencia hutnejšia.



6. Pure Fiji, šampón z kokosového mlieka, 29ml

Od tejto značky ste v boxíku mohli nájsť šampón, alebo telové mlieko, alebo masážny olej. Som rada, že mám nakoniec šampón, pretože vecí na telo je v tomto boxíku až až a šampón sa vždy zíde. Mám ho v "príchuti" white gingerlily. Vonia príjemne, ľahko a sviežo.



7. Reniu maslo na telo a tvár, 15ml

Značka mne totálne neznáma. V boxe ste mohli nájsť namiesto tohto kokosový olej. Som ale rada, že som v tom mojom našla maslo, ktoré navyše má vôňu ananásu, ktorá je jemná a nevtieravá. Má hutnejšiu konzistenciu, ale rozotiera sa ľahko a pokožke dodá peknú vôňu :) Hydratáciu posúdim až po otestovaní :)



8. Iswari, kakaový energetický nápoj, 20g

Tomuto produktu som sa celkom potešila. Ked som čítala príspevky o minulom Ladyboxe, 50% tých, ktoré ho vlastnia tvrdili, že takáto vec sa do krabičky krásy nehodí, ale ja s tým nesúhlasím. Prečo by sme v nej mali nájsť len kozmetiku, či už telovú, alebo dekoratívnu? Ja som tomuto nápoju rada a teším sa, ked ho vyskúšam.



Tak to boli všetky produkty, ktoré sa v boxe nachádzajú. Okrem nich tam nájdeme:
- katalóg od FdS na 11ty mesiac
- boržúrku od NIP + FAB
- brožúrku od firmy Iswari
- zľavovú knižku od Yves Rocher, ktorá netuším, či platí aj na Slovensku, ale ak áno, rada ju využijem pri Vianočných nákupoch v Košiciach
- zľavový kupón na 35% na e-shop Yves Rocher
- 100kč zľavový kupón na výrobky FdS
- a 40% zľavu na Lussil Famouslash (po zľave cena 35,49 €)



Ked si to všetko v hlave zhrniem a premietnem naspať, s touto krabičkou som oveľa spokojnejšia ako s konkurenčnou. Výrobky majú super balenia, a aj ked ide o vzorku, balenie je na viac ako 3 použitia (vid L'occitane krémy). Pre mňa táto krabička vyhrala na plnej čiare a myslím, že si ju objednám na nový rok. Pre niekoho by mohlo byť odrádzajúce to, že v Ladyboxe sa nachádza dosť produktov na starostlivosť o pokožku, teda telové mlieka a maslá. Mne to však vyhovuje. Po odskúšaní produktov chystám článok, kde obe krabičky porovnám, či už cenovo, alebo všeobecne obsahovo a potom sami uvidíte, prečo mi Ladybox vyhovuje viac :)

Odomňa je to na dnes všetko :)

Majte krásny deň,


vaša wykyy

6 komentárov:

  1. Achjo, mi přišel můj LB dneska a je oprýskanej, úplně mi to zkazilo radost :( Sice jde jenom o krabičku, ale strašně mě to mrzí, protože jsem si ji chtěla nechat na toaletním stolku :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak moja skatulka tiez bola z lavej strany volaka taka divna a ako vyzerala skatula ta biela to ani nehovorim :/ na fotkach to nevidno, ale bola preborena z jedenj strany, pokrcena, no do placu mi bolo :/ myslim ze ludia na poste a prepravcovia by mali ist na povinne skolenie, ako zaobchadzat s balikmi..verim ze ti to pokazilo naladu, ja som sa tiez bala v akom stave ladybox bude :/

      Odstrániť
    2. To je škoda, že vám krabička nepřišla v pořádku. Dokáže mě tak naštvat, když pošta poničí něco, z čeho by měl člověk mít radost. Moje krabička taky nebyla stoprocentní. Skandál! ;-)
      Jinak bezvadná recenze!
      Vivi

      Odstrániť
    3. dakujem :) tak jasne ze to cloveka vytoci, ze mu nieco pride poskodene a posta si z toho hlavu tazku nerobi, prehazduju to tam a je im to jedno..

      Odstrániť
  2. Mne tiež prišla krabička trošku poničena ale zas nie velmi, tak si z toho nič nerobim..inak som rada, produtky sa mi páčia a mylsim že všetko využijem len neviem teda čo sotu hnedou špiralou :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiez vyuzijem asi vsetko :) len citala som o tej spirale zeto nie je bohvieco, ze ju takmer ani nevidno, ze to nefarbi, tak neviem..

      Odstrániť