pondelok 12. novembra 2012

Maybelline Color tattoo

Pekný pondelok moje milé :)

Tiene na oči od Maybelline všetky určite poznáte. Za poslednú dobu sú často spomínané. Niekto je s nimi spokojný, zvyšok ich zatracuje. Ja som sa im vyhýbala dosť dlho, pretože za tieň sa mi vyše 5 eur zdalo veľa. Ale prednedávnom som zavítala do DMky a tiene sú od polky októbra v akcií za 4,50 eura, čo je už troška prijateľnejšie :)
Kúpila som si na skúšku 1 odtieň a myslím, že sa pôjdem pozrieť aj po iných. Zaujímavé je, že celkovo ich je v predaji 10 odtieňov, k nám sa dostalo iba 6 a dokonca majú iné názvy. Neviem, či to platí pre celú Európu, alebo ČR a SR sú zas výnimky. No ale poďme k recenzií :)

všetky dostupné odtiene
zdroj

odtiene dostupné u nás
zdroj

Produkt je uzavretý v kruhovom, ťažkom obale. Je sklenený a vrch je z plastu. Dozvieme sa na ňom potrebné informácie, ako zloženie, názov, píšu, že by mali vydržať 24 hodín, spotreba je do 24 mesiacov a objem bohužiaľ nevidím, ale na nete som vyčítala, že 4 gramy.
Celý obal je pevný, ale zbytočne veľký. Ked si všimnete fotku nižšie, tiene takmer spopod viečka nevidno a sklo má minimálne 1cm navyše. Opäť šetríme materiálom.





Po otvorení si všimneme farbu. Je dobré, že v DMke sú k týmto tieňom testery, takže si môžme tiene odskúšať :) Ja som si vybrala 05 Eternal gold, čo je teplejšia zlatá farba so strašným množstvom malých trblietok, ktoré v konečnom dôsledku tvoria v produkte shimmer.



Konzistencia tieňa je niečo ako tvrdší gél alebo krém? Neviem ako to identifikovať. Ak máte tiene od Essence Stay all day, tak je to takmer presne to isté. 
Rozotiera sa príjemne, používam naň štetec s tvrdšími štetinkami a ide to super :) Nanesiete ho pekne rovnomerne, nikde mi nerobí zhluky a to som veľmi rada :)
Jedným z najväčších plusov týchto tieňov je pigmentácia. Je úžasná. Nepoužívam po ne ani bázu a sú super pigmentované a sýte.


Výdrž je druhým veľkým plusom. Tých 24 hodín nemám otestovaných, ale 16 dal absolútne bez akýchkoľvek zaváhaní. Tieň zostal tam, kde som ho dala, neotláčal sa, nestratil na intenzite, nezhlukoval sa mi do čiarok. Nemám mu v tomto smere čo vytknúť.


+ konzistencia                        - možnože cena
+ nanášanie                           - obal
+ výdrž                               - chýbajúce odtiene
+ pigmentácia


Z tieňom som spokojná a nemám mu čo viac vytknúť. Mrzia ma len tie ostatné odtiene, ktoré sa mi veľmi páčia. Chcela by som ten perleťový biely, mohol by na viečku vyzerať super :)

Máte aj vy color tattoo, alebo sa im stále vyhýbate ako som to robila ja?


Pekný deň,


wykyy

12 komentárov:

  1. Nevěděla jsem, že odstíny mají jiný název než je původní. Taky mě štve, že u nás nemají všechny odstíny, toužila jsem po tom zeleném :-( Mám bronzový a je moc fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mam pocit z k nam prisla ta "horsia" polovica odtienov..porazit ma ide :D

      Odstrániť
  2. Zrovna studuji v zahraničí, takže se pravidelně chodím do drogerky kochat nad všemi deseti odstíny... Ach, ale ta jejch cena! No ale do zeleného a bílého jistě nakonec půjdu:D Taky si myslím, že je to vážně perfektní výrobek. Zatím mám doma dva a jsem nadmíru spokojena, takže proto se svou sbírku chystám rozšířit:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zavist :/ nechapem preco sa k nam dostane iba zlomok toho, co sa predava v anglicku, alebo amerike a ked uz to pride, tak chyba polka odnienov :/ toto ma vie vytocit hrozne :(
      ale mas pravdu su vyborne, ja rozmyslam, ze pojdem este do tyrkysovych a bronzovych :)

      Odstrániť
  3. Já mám ty tyrkysové a jsem s nimi moc spokojená. Škoda, že se k nám nedostaly i nějaké další odstíny:(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiež tieto color tatoo obkukávam nejaký ten týždeň, ale ešte som sa nedostala k ich kúpe :) pri tejto akcii to asi skúsim....každopádne by som privítala matne oranžový odtieň, počula som že dobre kryje zelené kruhy pod očami ako opačná farba...ale ináč je táto zlatá nádherná :))mám slabosť na zlatú :D

    pozývam ťa na môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D vyskusaj tu zlatu urcite sa ti bude pacit, je uzasna :)

      Odstrániť
  5. Ja som sa na nich strašne tešila, ale po tom, čo som čítala tak veľa negatívnych recenzií, som si povedala, že nebudem riskovať... Ale predsa len by som tuším mohla :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som zas citala skor pozitovne, negativne boli len na fialovy odtien, zevraj velmi smuhuje, tak som to neriskovala a vzala zlaty :)

      Odstrániť
  6. Já byh brala odstín "tough as taupe", ale ten se k nám vůbec nedostal (nebo se pletu? Kdyžtak dejte vědět). Ten se mi líbí a upotřebila bych ho nejvíc, žádný jiný si nechci kupovat... Zlatý i měděný prostě tolik neupotřebím no, takže mi nestojí za to ho kupovat, jen abych měla osobní zkušenost s color tattoo. :-(
    Monika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten sa k nam bohuzial nedostal :/ vyzera ze je matny a ten by sa mi tiez velmi pacil, je to fakt skoda :/ co by som ti poradila, tak podobne tiene ma Catrice Made to stay a je tam dost odtienov do hneda a sivo-hneda, tak skus mrknut na ne :)

      Odstrániť