piatok 16. novembra 2012

NYC Ultra last lipwear

Pekný deň vám želám :)

Dovolím si tvrdiť, že kozmetiku NYC väčšina z Vás pozná. Ešte cca rok dozadu som o nej čítala len na rôznych zahraničných stránkach a celkom sa mi pozdávala. Myslím, že na Slovensko, alebo teda do nášho mesta, sa dostala tak približne rok dozadu. Veci sa mi celkom páčili, ceny boli ešte nižšie ako u Essence, tak som si na skúšku kúpila pár lakov na nechty a bola som s nimi relatívne spokojná. Neskôr som si kúpila farbu na líčka (recenzia tu) a je výborná. Poslednou vecou, ktorú od nich mám, Vám dnes ukážem a niečo o nej porozprávam :)

Kúpila som si rúž, ktorý má názov Ultra last lipwear v odtieni 409 Fragile pink. Jeho cena bola 1,99 eura a kúpila som ho v Tete drogérií. Odtieňov na výber je tuším 20 (neviem či všetky sú aj u nás v predaji) a nájdete ich tu.






Obal rúžu sa mi pozdáva, ale veľmi. Aj napriek tomu, že samotný rúž nejde zasunúť úplne dnu mi nevadí a páči sa mi :) Spodok je čierny a je na ňom nápis NYC, vrch je priesvitný, takže vidíme farbu rúžu. Obal ale nie je moc pevný, hlavne ten vršok, ale myslím, že pády na zem by prežil. Vrchnáčik drží na svojom mieste dobre, neotvára sa to samé, zasúvací systém je v poriadku. Som spokojná.

Odtieň rúžu by som popísala ako matnejší oranžovo-ružový. Pripomína mi červený ešte nedozretý melón. Farba nie je moc výrazná, ale napriek tomu sýta a dodá perám prirodzený ružový nádych. Je fakt nádherná.





Rúž je úžasne hydratačný a aj napriek tomu vydrží na perách prekvapivo dlho. Keby som to mala opísať na sebe, naniesla som si ho, pomedzi to som si dala kávu, cigu a rúž držal kde mal :) Nejaké pomalé vytrácanie som začala pozorovať po cca 2 hodinkách aj to len v prostriedku pier. Takže výdrž je určite prekvapivá. Tých 6 hodín, ktoré by mal vydržať nevydrží, ale bez toho, aby ste pili, jedli tie 2-3 hodinky zvládne. 

Rúž má príjemnú krémovú konzistenciu a na pery sa nanáša výborne. Stačí prejsť 1-2x a pery sú pekne rovnomerne narúžované. Tým, že je hydratačný, nepotrebujete pod neho použiť balzám, pretože pery vôbec nevysušuje. Nezalieza do vrások na perách, počas dňa sa nezhlukuje.

+ cena                              - menej pevný obal
+ výdrž
+ hydratácia
+ pigmentácia
+ konzistencia


Nemám čo vytknúť. Za túto cenu si myslím, že produkt je výborný. Určite pôjdem aj do ďalších odtieňov tak dúfam, že tieto vlastnosti budú mať všetky a nebudú sa líšiť odtieň od odtieňa :)

Používate rúže od NYC? Ste s nimi spokojné?


wykyy

12 komentárov:

  1. Jojo, já mám dvě a spokojenost! Psala jsem na ně recenzi tady http://svetpodles.blogspot.cz/2012/09/nyc-ultra-last-rtenka.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ta nude vyzera fakt dobre, asi sa po nej pojdem mrknut :)

      Odstrániť
  2. Mám ji taky, jen v jiném odstínů. Mám ale pocit, že mi dělá hodně suché rty a zelézá do linek:-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak dufam, ze naozaj sa nelisia od odtiena, lebo budem velmi sklamana :(

      Odstrániť
  3. pekny odtien :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. presne taký odtieň hľadám. dík za tip! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento odtieň hľadám už veľmi dlho, avšak u nás ho nemajú a asi ani nikdy nemali :/ Som dosť sklamaná keďže veľa ostatných odtieňov majú neúrekom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je zvlastne :/ ja som stihla posledny odtien uchmatnut, mala som stastie..

      Odstrániť
  6. naozaj krásny odtieň :)) vhodný aj na každodenné nosenie

    môj blog:
    styllin.blogpot.sk

    OdpovedaťOdstrániť